Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اجرای برنامه‌ای برای تقویت مهارت‌های زبانی نوآموزان پیش دبستانی با همکاری سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: در برخی مناطق دانش‌آموزانی را داریم که علیرغم حضور در مدرسه از مهارت‌های زبانی لازم برخوردار نیستند تا زبان فارسی را خوب متوجه بشوند. این‌ها در معرض آسیب‌های جدی برای ترک تحصیل قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رضوان حکیم‌زاده در گفتگو با ایسنا، درباره مشکلات و چالش‌های آموزش زبان فارسی در مناطق دوزبانه اظهار کرد: بسیار مهم است که بتوانیم از دوره پیش دبستانی نوآموزان را برای تقویت مهارت‌های زبانی و توانش زبانی آماده کنیم.

وی افزود: در این راستا یکی از بهترین بستر‌ها دوره پیش دبستانی است، زیرا هنوز وارد جریان جدی آموزش نشده‌ایم. این موضوع را با جدیت دنبال می‌کنیم و برنامه‌ای را برای تقویت مهارت‌های زبانی نوآموزان پیش دبستانی با همکاری سازمان پژوهش در شرف اجرا داریم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه چرا دانش آموزانی را در مناطق دوزبانه داریم که تا پایه‌های چهارم و پنجم ابتدایی درس می‌خوانند، اما هنوز به زبان فارسی مسلط نیستند؟ گفت: متاسفانه زمانی که دانش‌آموزان نتوانند به زبان برنامه درسی که زبان ملی است تسلط پیدا کنند، امکان فراگیری و موفقیت تحصیلی را از دست می‌دهند.

حکیم‌زاده ادامه داد: در برخی مناطق دانش‌آموزانی را داریم که علیرغم حضور در مدرسه از مهارت‌های زبانی لازم برخوردار نیستند تا زبان فارسی را خوب متوجه بشوند. این‌ها در معرض آسیب‌های جدی برای ترک تحصیل قرار دارند و به همین دلیل اگر بتوانیم پیش دبستانی را در مناطق دوزبانه صد درصد پوشش دهیم بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

وی با بیان اینکه با توجه به اهمیت پیش دبستانی به عنوان کلید عدالت آموزشی، یک ردیف اعتباری در بودجه برای آن در نظر گرفته‌اند گفت: این ردیف اعتباری با اولویت مناطق محروم و دوزبانه توزیع و پیش دبستانی را به شکل الزامی در این مناطق داریم. در سال‌های گذشته نیز هدف گذاری ما طوری بوده است که بتوانیم حداکثر پوشش را داشته باشیم و میانگین ما در این مناطق از میانگین کشوری بالاتر است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: میانگین کشوری پوشش پیش دبستانی ۷۴ درصد است؛ در حالی که این نرخ در خوزستان ۱۰۰ درصد، سیستان و بلوچستان ۸۶ درصد، خراسان شمالی ۹۲ درصد و ایلام بالای ۹۰ درصد است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش دوزبانه ابتدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۵۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و گفت : پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

 وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت بخشی به مدارس دولتی یکی از مهمترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پ یرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شانیت معلمی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند